Transportbaan 4a - Winschoten - 0597 43 28 85
Transportbaan 4a - Winschoten

0597 43 28 85
 Terug naar Ervaringen van onze klanten.

Bruins Verheek Makelaars

 

Bruins Verheek Makelaars zit aan de Venne 137 te Winschoten. Een gedeeld kantoorpand met… Còmplex Advies. Eén ding staat vast… niemand heeft beter zicht op hoe ze bij Còmplex werken dan Altjo Bruins. “Hoe gaan ze te werk?”, vroeg ik hem.
“Ik denk dat zij op een zeer zorgvuldige en integere wijze hun klanten bedienen. Wij zijn er klant geworden omdat je voor pensioenen een bedrijf zoekt waar je vertrouwen in hebt en dat is Còmplex. Het zijn mensen die ik ken. Ik weet dat ze het goed en zorgvuldig doen. Ze ontzorgen ons!”

“Het moet gewoon goed geregeld zijn en goed bijgehouden worden. En ik hou van korte lijnen. Korter kan hier niet…”

“We leven in een wereld die steeds complexer wordt, zeker op het gebied van wet- en regelgeving. Daarom moet ieder voor zich zijn best doen voor de klant. Wij zijn goed in het makelaarsvak, Còmplex is goed in pensioenen. Door permanente educatie zijn alle deskundigen onder het dak van de Venne 137 vakspecialisten die weten waar ze het over hebben.”

“In ons vak hebben we bijvoorbeeld te maken met de overdrachtsbelasting, met de huurwet en met veranderingen op het gebied van koopovereenkomsten. Door steeds bij te spijkeren blijf je bij met de ontwikkelingen. Dat is bij Còmplex niet anders. Steeds actuele vakkennis mag de klant verwachten van een vakman.”

“Als wij klanten tegenkomen die vragen hebben die op het terrein van Còmplex of Bakker Boven liggen dan adviseren we ze uiteraard om daar eens te gaan praten. We zitten onder één dak maar zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk van elkaar. Ieder doet zijn eigen ding. Maar ik weet wel dat het goed zit. Ze hebben passie voor hun vak en hun klanten. Dat schept vertrouwen. “